April-maj-juni 

 

Vores menuer er lavet af de bedste råvarer i sæson på netop denne årstid.

Menuerne skal ses som forslag.

 

3-5 retters menu

 

Hjemmerøget laks med hvide, fynske asparges,

ramsløg fra Kratholm, sprødt surdejsbrød og urter

 

Tarteletter som i 2019

Unghane, grønne asparges, creme på asparges og

sprøde flager

 

Rosastegt kalveculotte med spæde gulerødder, majroer,

nye fynske løg, dejlig kalve-jus med urteolie

og de nyeste kartofler vendt i god smør og persille

 

Udvalg af oste fra Arla Unika med syltede sager og

hjemmelavet knækbrød

 

”Trois Color”

Hjemmelavet 3 farvet is med dejlige syltede, fynske rabarber,

coulis og sprød marengs

 

kr 375,- for 3 retter.

kr 50,- pr ekstra ret.

 

Buffet

 

Forret

Hjemmerøget laks med hvide, fynske asparges,

ramsløg fra Kratholm, sprødt surdejsbrød og urter

Brød med øko-mel og hjemmerørt smør

 

Det varme

 

Langtidsstegt kalveculotte og kraftig sauce med urteolie

 

Fynsk frilandskylling med rosmarin og svampesalt

 

De nyeste kartofler vendt i smør og frisk persille

 

Det kolde

Aspargessalat med radiser, nye fynske løg og

klassisk æggevinaigrette

 

Tomatsalat af lokale solmodne tomater og sprøde salater

med ægte bøffelmozzarella, basilikum og god balsamico

 

Det søde

De første rabarber syltet i vanilie med flødecreme og karamelknas

 

Pannacotta med lakrids og Jordbær

 

 

Kr 250,- For hovedret og dessert

Kr 50,- Tilkøb af forret

75,- for tilkøb af 3 dejlige oste med syltede sager og hjemmelavet knækbrød

 

Bestilles på carsten@eatmosfaere.dk