ikon-facebook   ikon-elitesmiley

Menu/August - September.

 

Rimmet kammusling.

Dertil ærtepüre med lime, ærteskud,

rogn og luftig citruscreme.

 

Hønsefrikassé i sprød skal.

Med sommerens syltede asparges og masser af krydderurter.

 

Rullle af oksemørbrad med sommersvampe i urtesoufle.

Serveret med grillede syltede løg, brændt sellericreme og ristede kantareller serveret med syltet kartoffel og kraftig rødvinssauce.

 

Ostene.

3 gode oste med syltet abrikoskompot og økoknæk.

 

Sommermeloner.

Mazarinkage og hvid chokoladebavaroise,

Honningmelon som is, melonkugler i estragonsirup,

brændt marengs og blød gelé på vandmelon.

 

Pris.

3 retter 375,- ud af huset. 350,-

4 retter 425,- ud af huset. 400,-

5 retter 475,- ud af huset 450,-

 

Minimum 20 kuverter.

 

Buffet / August - September

 

Rimmet kammusling.

Dertil ærtepüre med lime, ærteskud,

rogn og luftig citruscreme.

 

Buffet.

Intens og mørt kalvespidsbryst med spidskål og søde æbler.

Rulle af velfærdshane fra Nordfyn med kørvel og vild brøndkarse.

Saltbagte små kartofler med mild peberrodssauce.

 

Det grønne.

Fynsk hovedsalat med mormordressing, søde løg og vilde urter.

 

Ingefærsyltede lokale agurker med frisk koriander.

 

Bønnesalat med grov pesto af semidried lokale tomater,

saltbagte kerner og god feta.

 

Osten og det søde.

2 gode oste med hjemmesylt.

 

Blød mazarinkage med saltkaramel og melon.

 

Søde lokale jordbær med hvid chokoladecreme og knas.

 

Brødet.

Vores gode brød bagt på lokal ølandshvede med luftig urtesmør.

 

Pris.

375,- ud af huset. 350,-

 

Minimum 20 kuverter.

 

 

jacob-kontakt