eatmosfære er leveringsdygtig I alle former for Catering / Mad ud af huset.

Alle vores menuer kan bestilles hjem til jer selv fra Minimum 20 personer. Ved afhentning eller levering vil det meste af menuen være anrettet og klar til at sætte på bordet / buffeten. Det eneste I selv skal klare er at skære steg og anrette, samt lune sauce. Vi sætter jer grundigt ind i menuen inden vi ønsker jer en god dag / aften.

Ved evt. levering koster det 5.00,- pr. km tur/retur fra vores køkken på Brogårdsvej 90 I Bellinge. Ønsker I personale kan det også arrangeres. 2000,- pr. kok og tjener 300,- pr. time. Minimum 4 timer.

Vores meuner.

Vi går meget op i at bruge lokale råverer hvor det giver mening, samt vi har stort fokus på madspild, derfor kan I se samme råvarer gå igen gennem menuen, men tilberedt og anrettet på en ny måde.

Årstiden menuer er ment som smagsprøver, se evt. videre inspiration under de øvrige menuer under punktet “Se vores menuer”

Januar – Februar.

Buffet.

Rosastegt okseculotte.

Med syltede perleløg og små kartofler med timian.

Langtidsbraiseret velfærdsgris.

Med sprød svær og kraftig rødvinssauce.

 

Det grønne.

Grønkålssalat fra Mor´s have.

Med koldpresset valnøddeolie, æblecider,

glaserede valnødder og granatæbler.

 

Årstidens bagte jordskokker som salat.

Med rosmarin, kapersvinagrette, og frisésalat.

 

Det søde.

Karamelliseret æblekompot med knas og vaniljecreme.

Den gode chokoladekage med blød kirsebærgelé og søde kys.

 

Brødet.

Vores gode brød bagt på lokal Økohvede med pisket brændt smør.

 

Prisen.

250,-

 

Tilkøb.

Forret.

Koriandergravet kalv med svampecreme, syltede bøgehatte og urter.

50,-

 

Oste.

2 gode oste med kompot af sensommerens hyben.

50,-

 

Bestilling.

Mail. jacob@eatmosfaere.dk 

Vi ser frem til at høre fra jer.

 

Marts – April – Maj. 2018

Buffet.

Langtidstilberedt dansk kalv med urter.

 

Sprød grissebasse med ramsløg og citrus.

 

Serveret med de nyeste kartofler og kraftig kalvesauce.

 

Det grønne.

Spidskålssalat med æbler,

saltbagte kerner og krydderurter.

 

Sprød fennikelsalat med estragon,

god olie, bolchebeder og marineret pære.

 

Fynsk salat med lokale solmodne tomater, god feta,

syltede rødløg, balsamico og frisesalat.

 

Citrontærte med brændt guf.

Serveret med vaniljesyltede fynske rabarber, kraftig jordbærsirup.

Dertil hvid chokoladecreme og karamelliseret kikseknas.

Brødet.

Bagt på lokal økohvede med luftig brændt smør.

 

Prisen.

250,-

 

 

Tilkøb.

Forret.

Vores koldrøgede laks.

Med syltede sager, sprød rugknaser, skilt peberodsfløde og urter.

50,-

 

Oste.

2 gode oste med kompot af sensommerens hyben.

50,-

 

Bestilling.

Mail. jacob@eatmosfaere.dk 

Vi ser frem til at høre fra jer.

Minimum 20 personer.

 

 

Juni – Juli – August. 2018

Nye menuer er under udarbejdelse, kontakt os endelig for spørgsmål.

September – Oktober – November. 2018

Nye menuer er under udarbejdelse, kontakt os endelig for spørgsmål.