eatmosfære er leveringsdygtig I alle former for Catering / Mad ud af huset.

Alle vores menuer kan bestilles hjem til jer selv fra Minimum 20 personer. Ved afhentning eller levering vil det meste af menuen være anrettet og klar til at sætte på bordet / buffeten. Det eneste I selv skal klare er at skære steg og anrette, samt lune sauce. Vi sætter jer grundigt ind i menuen inden vi ønsker jer en god dag / aften.

Ved evt. levering koster det 5.00,- pr. km tur/retur fra vores køkken på Brogårdsvej 90 I Bellinge. Ønsker I personale kan det også arrangeres. 2000,- pr. kok og tjener 300,- pr. time. Minimum 4 timer.

Se svar på øvrige spørgsmål og betingelser under punktet. FAQ.

Vores meuner.

Vi går meget op i at bruge lokale råverer hvor det giver mening, samt vi har stort fokus på madspild, derfor kan I se samme råvarer gå igen gennem menuen, men tilberedt og anrettet på en ny måde.

 

Catering Buffet – Sommeren 2018

Juni-juli-august.

 

Det varme.

Sprængt kalvespidsbryst med god sovs.

 

Glad sprød gris, fyldt med sommerurter og citrus.

 

Nye kartofler med smør og urter fra haven.

 

Det grønne.

Salat af grillet spidskål med syltede majroer,

og fed vinagrette med sennep og fynsk honning.

 

Cous cous salat med korianderbagte farvede gulerødder,

syltede løg, semidried lokale tomater, sprøde hjerteblade og syrlig dressing.

 

Syltet sommer spidskål med æbler, god olie og citrus.

 

Det søde.

Friske sommerbær med hvid chokoladecreme og knas.

 

Petit cheesecake med forårets syltede rabarber og brændt marengs.

 

Brødet.

Bagt på lokal økohvede med luftig urtesmør.

 

Prisen.

250,-

 

Tilkøb.

Forret.

Gravet helleflynder med rygeost,

fynsk sommersalat og lokal brøndkarse fra skoven.

50,-

 

2 gode oste

Med stikkelsbærkompot.

50,-

 

Bestilling.

Mail. jacob@eatmosfaere.dk 

Minimum 20 personer.

 

Alle priser er inkl. moms.

 

September – Oktober – November – December. 2018

 

 Det varme.

Braiseret kalvenakke med gremolata og kraftig kalvesauce.

 

Smaskmør velfærdsgris med timian og honning.

 

Knuste små kartofler med urtesalt.

 

Det grønne.

Broccoliasparges med syltede rødløg, sprød bacon,

ristede kerner og god mayo med grov sennep.

 

Sortbyg med syltede majroer,

bagt rødkål og syrlig vinagrette.

 

Det søde.

Karamelliseret æblekompot

med makroner og vaniljefløde.

 

Vores gode chokoladekage

Med syltede sensommerbær og knaser.

 

Brødet.

Bagt på lokal økohvede med luftig brændt smør.

 

Prisen.

250,-

 

Tilkøb.

Havtorngravet laks.

Med skilt peberrodsfløde, syltede jordskokker, saltet agurk og urtesalat.

Pris.

50,-

 

Ostene.

2 gode oste med hyben-havtorn kompot.

Pris.

50,-

 

Bestilles på:

jacob@eatmosfaere.dk eller 24647496

 

Minimum 20 kuverter.

Alle priser er inkl. moms.