eatmosfære er leveringsdygtig I alle former for Catering / Mad ud af huset.

Alle vores menuer kan bestilles hjem til jer selv fra Minimum 20 personer. Ved afhentning eller levering vil det meste af menuen være anrettet og klar til at sætte på bordet / buffeten. Det eneste I selv skal klare er at skære steg og anrette, samt lune sauce. Vi sætter jer grundigt ind i menuen inden vi ønsker jer en god dag / aften.

Ved levering koster det kr. 5,- pr. km tur/retur fra vores køkken på Brogårdsvej 90 I Bellinge. Ønsker I personale kan det også arrangeres. 2500,- pr. kok (max 7 timer)og tjener 300,- pr. time. (minimum 4 timer).

Se svar på øvrige spørgsmål og betingelser under punktet. FAQ.

Vores menuer.

Vi går meget op i at bruge lokale råvare hvor det giver mening, samt vi har stort fokus på madspild, derfor kan det forekomme at se samme råvarer gå igen gennem menuen, men tilberedt og anrettet på en ny måde.

 

BUFFET

 

FORRET

Hjemmerøget laks med hjemmesyltede sager, sprød rug, hjemmelavet mayo

og urter fra kratholm

Brød på økologisk ølandshvede og hjemmerørt smør

 

DET VARME

Kalvespidsbryst med kraftig kalvesauce og tyttebær

 

Braiseret svinekæber i mørkt øl og gremolata

Kartofler vendt i citrusolie og urtesalt

 

DET KOLDE

Salat på fynske spidskål, friske æbler, saltristede mandler

og syrlig vinaigrette

 

Bagte rødbeder med god feta, grønkål,

honning og god balsamico

 

DET SØDE

Fynske æbler med fed vaniliefløde og sprøde makroner

 

Pannacotta med lakrids, efterårets syltede solbær og kikseknas

 

Kr 250,- for hovedret og dessert

Kr 50,- for forret

75,- for tilkøb af 3 dejlige oste med syltede sager og hjemmelavet knækbrød

 

 

 

5 RETTERS MENU

Hjemmerøget laks med skilt peberrodsfløde, ramsløgsolie, saltet agurk

og urter fra haven

 

 Bagt kuller med brunet smør, citrus, kapers, mandler og syrlig grønkål

 

Kalvespidsbryst med tyttebær, selleri, gulerødder og

kraftig kalvesauce med ale no.16

 

Udvalg af oste fra Arla Unika med sommerens syltede hyben og hjemmelavet knækker

 

Dejlige fynske æbler med hjemmelavet vanilieparfait,

sprød mazarin og brunsvigersauce

 

Kr. 375,- for 3 retter

Kr 50,- pr. ekstra ret.

 

 

Alle priser er inkl. moms.