eatmosfære er leveringsdygtig I alle former for Catering / Mad ud af huset.

Alle vores menuer kan bestilles hjem til jer selv fra Minimum 20 personer. Ved afhentning eller levering vil det meste af menuen være anrettet og klar til at sætte på bordet / buffeten. Det eneste I selv skal klare er at skære steg og anrette, samt lune sauce. Vi sætter jer grundigt ind i menuen inden vi ønsker jer en god dag / aften.

Ved evt. levering koster det 5.00,- pr. km tur/retur fra vores køkken på Brogårdsvej 90 I Bellinge. Ønsker I personale kan det også arrangeres. 2000,- pr. kok og tjener 300,- pr. time. Minimum 4 timer.

Se svar på øvrige spørgsmål og betingelser under punktet. FAQ.

Vores meuner.

Vi går meget op i at bruge lokale råverer hvor det giver mening, samt vi har stort fokus på madspild, derfor kan I se samme råvarer gå igen gennem menuen, men tilberedt og anrettet på en ny måde.

 

Marts – April – Maj. 2018

 

Buffet.

Langtidstilberedt dansk kalv med urter.

 

Sprød grissebasse med ramsløg og citrus.

 

Serveret med de nyeste kartofler og kraftig kalvesauce.

 

Det grønne.

Spidskålssalat med æbler,

saltbagte kerner og krydderurter.

 

Sprød fennikelsalat med estragon,

god olie, bolchebeder og marineret pære.

 

Fynsk salat med lokale solmodne tomater, god feta,

syltede rødløg, balsamico og frisesalat.

 

Citrontærte med brændt guf.

Serveret med vaniljesyltede fynske rabarber, kraftig jordbærsirup.

Dertil hvid chokoladecreme og karamelliseret kikseknas.

Brødet.

Bagt på lokal økohvede med luftig brændt smør.

 

Prisen.

250,-

 

 

Tilkøb.

Forret.

Vores koldrøgede laks.

Med syltede sager, sprød rugknaser, skilt peberodsfløde og urter.

50,-

 

Oste.

2 gode oste med kompot af sensommerens hyben.

50,-

 

Bestilling.

Mail. jacob@eatmosfaere.dk 

Vi ser frem til at høre fra jer.

Minimum 20 personer.

 

Catering Buffet – Sommeren 2018

Juni-juli-august.

 

Det varme.

Sprængt kalvespidsbryst med god sovs.

 

Glad sprød gris, fyldt med sommerurter og citrus.

 

Nye kartofler med smør og urter fra haven.

 

Det grønne.

Salat af grillet spidskål med syltede majroer,

og fed vinagrette med sennep og fynsk honning.

 

Cous cous salat med korianderbagte farvede gulerødder,

syltede løg, semidried lokale tomater, sprøde hjerteblade og syrlig dressing.

 

Syltet sommer spidskål med æbler, god olie og citrus.

 

Det søde.

Friske sommerbær med hvid chokoladecreme og knas.

 

Petit cheesecake med forårets syltede rabarber og brændt marengs.

 

Brødet.

Bagt på lokal økohvede med luftig urtesmør.

 

Prisen.

250,-

 

Tilkøb.

Forret.

Gravet helleflynder med rygeost,

fynsk sommersalat og lokal brøndkarse fra skoven.

50,-

 

2 gode oste

Med stikkelsbærkompot.

50,-

 

Bestilling.

Mail. jacob@eatmosfaere.dk 

Minimum 20 personer.

 

Alle priser er inkl. moms.

 

September – Oktober – November. 2018

Nye menuer er under udarbejdelse, kontakt os endelig for spørgsmål.