September – Oktober – November – December.

 

Menu.

Havtorngravet laks.

Med skilt peberrodsfløde, syltede jordskokker, saltet agurk og urtesalat.

 

Ristet kammusling.

Med brændt blomkålspüre, brunet smør, mandler og salturt.

 

Braiseret kalvenakke.

Med vinterurter, gremolata, kraftig kalvesauce og knuste små kartofler.

 

3 gode oste.

med havtorn-hybenkompot og sprøde knæk.

 

Rombraiseret annanas

Med kokosis, bagte kokosflager, sprød kage og blød annanasgelé.

 

Prisen.

3 retter. 375,- / Catering 350,-

4 retter 425,- / Catering 400,-

5 retter 475,- / Catering 450,-

 

Minimum 20 kuverter.

 

Bestil på; jacob@eatmosfaere.dk eller ring på 24647496

 

Buffet.

 

Havtorngravet laks.

Med skilt peberrodsfløde, syltede jordskokker, saltet agurk og urtesalat.

 

Det varme.

Braiseret kalvenakke med gremolata og kraftig kalvesauce.

 

Smaskmør velfærdsgris med timian og honning.

 

Knuste små kartofler med urtesalt.

 

Det grønne.

Broccoli asparges med syltede rødløg, sprød bacon,

ristede kerner og god mayo med grov sennep.

 

Grillet blomkål med efterårets søde æbler,

saltet mandel, urter og nøddeolie vinagrette.

 

Sortbyg med syltede majroer,

bagt rødkål og syrlig vinagrette.

 

Ostene og det søde.

2 gode oste med hyben-havtorn kompot.

 

Karamelliseret æblekompot

med makroner og vaniljefløde.

 

Vores gode chokoladekage

Med syltede sensommerbær og knaser.

 

Brødet.

Bagt på lokal økohvede med luftig brændt smør.

 

Prisen.

375,- hos os.

350,- Catering.

 

Minimum 20 kuverter.

 

Bestil på; jacob@eatmosfaere.dk eller ring på 24647496

 

Alle priser er inkl. moms.