Marts – April – Maj Menu.

Forret.

Vores koldrøgede laks & stenbiderrogn.

Med syltede sager, sprød rugknaser, skilt peberodsfløde og urter.

 

Mellemret.

Pocheret faaborgtorsk.

Med ramsløgcreme, blød citron, salturt, maltflager og rød havesyre.

 

Hovedret.

Rosastegt kalveculotte med citrus og ramsløg.

Med urtebagt spidskål, jordskokkecreme og timianbagt gulerod.

Serveret med de nyeste kartofler og kraftig kalvesauce.

 

Ostene.

3 gode oste med økoknæk og syltede sager.

 

Dessert.

Citrontærte med brændt guf.

Serveret med vaniljesyltede fynske rabarber, kraftig jordbærsirup.

Dertil hvid chokoladeis og karamelliseret kikseknas.

 

Brødet.

Vores gode brød med luftig urtesmør.

 

Pris.

3 retter 375,- / Catering .350,-

4 retter 425,- / Catering. 400,-

5 retter 475,- / Catering. 450,-

 

Marts – April – Maj Buffet.

Forret.

Vores koldrøgede laks & stenbiderrogn.

Med syltede sager, sprød rugknaser, skilt peberodsfløde, grøn olie og urter.

 

Buffet.

Rosastegt kalveculotte med rosmarin og hvidløgsolie.

Langtidstegt grissenakke med citrus og ramsløg.

Saltbagte kartofler med kraftig kalvesky.

 

Det grønne.

Bagt græskar med parmesan, urtevinagrette og sprøde salater.

 

Spidskålssalat med ristede nødder, granatæble,

grillet peberfrugt, urter og mild sennepscreme.

 

Blomkålssalat med frisk estragon,

citrus, god olie og maltknaser.

 

Det søde.

Cheesecake med syltet rabarber og knas i glas.

Citrustærte med brændt marengs.

Vores gode chokoladekage med karamel og frysetørret hindbær.

 

Brødet.

Vores gode brød med luftig urtesmør.

 

Prisen.

Pris 375,- / Catering. 350,-

 

Bestil  på: jacob@eatmosfaere.dk 

 

Minimum 20 personer.