Hapsere sommeren 2018

 

Peberrods panna cotta med Nordiske håndpillede rejer,

sprød rug og urter fra haven.

 

Stenbiderrogn fra fynske vande.

Med rygeosthollandaise og vild karse.

 

Koriandergravet helleflynder fra Faaborg.

Med syltede lokale tomater og fed mayo.

 

”Makrelmad”

Koldrøgede makreller med mayo på semidried lokale tomater og karse.

 

Syltet unghane.

Med syltede lokale hvide asparges, aspargescreme og spansk kørvel fra haven.

 

Fennikelgravet kalv.

Med trøffelcreme og syltede svampe.

 

Chokolade sherrymousse

Med syltede fynske rabarber og knaser.

 

Råsyltede lokale jordbær.

Med hvid chokoladecreme og skovmærke fra Kratholmskoven.

 

2 gode oste.

Med hyben-havtornkompot.

 

Vores gode brød bagt på lokal økohvede og luftig urtesmør.

 

Pris.

250,-

 

Minimum 15 kuverter.

 

 

Bestil på; jacob@eatmosfaere.dk

 

 

alle priser er inkl. moms.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vores hapsere er perfekte til den uformelle reception eller sammenkomst, hvor I ønsker at forkæle jeres gæster lige lidt ekstra. 

 

Menu.

Cremet tunmousse i sprøde skaller med friteret kapers.

Koldrøget laks med karse, radis, urtemayo og sprød rug.

Ceviche af Faaborgtorsk med syltet salturt, wasabimayo og urter.

Sprøde brød med paté og cornichon.

Charcuteribræt med hjemmesylt og pestoer.

Små kartofler med rygeost og rogn. (Stenbiderrogn når den er i sæson) 

2 gode oste med hjemmesylt.

Æbletrifli med makroner og vaniljefløde.

Vores gode chokoladekage med karamel og knas.

Det gode brød bagt på lokal økohvede med luftig urtesmør.

 

Pris. 250,-

 

Bestil på: jacob@eatmosfaere.dk

 

Minimum 20 personer.