Hapsere.

 Ceviche af torsk fra Faaborg

Med avocadocreme, koriander og chilli.

 

Vandbakkelse.

Med tatar af vores koldrøgede laks,

rørt med yoghurt naturel, fermenterede grønne asparges og urter.

 

Koriandergravet helleflynder fra Faaborg.

Med syltede lokale tomater og fed mayo.

 

Sommerens syltede kartofler.

Med chrizoknas og mayo på chorizo.

 

Velfærdsskinken fra Nr. Søby.

Med karamelliseret løgkompot og æblesmør.

 

Gravet kalv.

Med trøffelcreme og syltede bøgehatte.

 

Chokolade sherrymousse

Med hindbærkompot og knaser.

 

Karamelliseret blommekompot.

Med vaniljefløde og boghevdeknas.

 

2 gode oste.

Med hyben-havtornkompot.

 

Vores gode brød bagt på lokal økohvede.

Og luftig smør rørt med creme fraiche.

 

Pris.

250,-

 

Minimum 20 kuverter.

 

Bestil på; jacob@eatmosfaere.dk

 

Alle priser er inkl. moms.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vores hapsere er perfekte til den uformelle reception eller sammenkomst, hvor I ønsker at forkæle jeres gæster lige lidt ekstra. 

 

Menu.

Cremet tunmousse i sprøde skaller med friteret kapers.

Koldrøget laks med karse, radis, urtemayo og sprød rug.

Ceviche af Faaborgtorsk med syltet salturt, wasabimayo og urter.

Sprøde brød med paté og cornichon.

Charcuteribræt med hjemmesylt og pestoer.

Små kartofler med rygeost og rogn. (Stenbiderrogn når den er i sæson) 

2 gode oste med hjemmesylt.

Æbletrifli med makroner og vaniljefløde.

Vores gode chokoladekage med karamel og knas.

Det gode brød bagt på lokal økohvede med luftig urtesmør.

 

Pris. 250,-

 

Bestil på: jacob@eatmosfaere.dk

 

Minimum 20 personer.