Nytårsmenuen 2018 – Bestil inden 1. november og få en flaske bobler med ved afhentning. (Minimum 4 personer) 

 

Forret.

Ceviche af Dansk torsk og laks.

Med sommerens syltede hvide asparges, yozucreme, og urtesalat.

 

Hovedret med masser af Umami.

Smaskmør Ribeye med syltede bøgehatte, rodfrugtcreme med røget fløde og grillet fennikel.

Dertil kraftig kalvesauce med fermenteret hvidløg,

 og knuste små kartofler med timian og urtesalt.

 

Dessert.

Tærte med hvid chokoladeganache og lime,

vaniljesyltede bær på syrensaft fra sommeren 2018,

små kys og karamelliseret kikseknas.

 

Brødet

Bagt på lokal økohvede med luftig brændt smør.

 

Prisen.

3 retter. 395,-

 

Tilkøb.

En fed skive foie gras, rist selv til hovedretten. 75,-

4 Arla Unika oste med hyben-havtornkompot og knækbrød. 100,-

 

Bestil senest torsdag d. 27 december kl. 18.00 via linket.

https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/table/pax/757/2

 

OBS. Notér i kommenatarfeltet med evt. Bestilling af foie gras og ost, samt evt. Glutenintollerance. Pga. travlhed er det kun glutenintollerance vi kan klare af allergener.

 

Det hele afhentes 31.12.2018 mellem kl. 12-14 på eatmosfære, klargjort og nemt at servere med menu forklaring.

 

Betaling foregår ved afhentning d. 31/12 mellem kl. 12-14, vi tager dankort & mobilepay.