ikon-facebook   ikon-elitesmiley

3-5 retters menu for jan-feb & marts.

 

Forret.

Confiterede andekråser, kirsebær, vintersalater, syltede beder.

 

Mellemret.

Carpaccio af kammusling og syltede jordskokker.

Vagtelæg, limecreme, jordskokkechips og krydderurter.

 

Hovedret.

Svinebryst som confit med sprøde svær, kartoffelmos som brændende kærlighed med sprød bacon, syltede og brændte løg,

Glaseret rødbede, persillecreme og frisk timian.

 

Ostene.

Ostebræt med 3 modne oste.

Serveret med hjemmesyltet tilbehør.

 

Desserten.

Vaniljesyltet pære.

Med karamel, mazarin, blød pæregelé og kikseknas.

 

Prisen.

Hos os. 3 retter kr. 375,- / Catering 350,-

Hos os. 4 retter kr. 425,- / Catering 400,-

Hos os. 5 retter kr. 475,- / Catering 450,-

 

Minimum 20 personer.

 

****************************

Buffet. 

 

Forret.

Brandade af torsk fra Faaborg.

Med kartoffelcreme, purløgsskum, efterårets syltede æbler og kørvel.

 

Buffet.

Rosastegt okseculotte.

Med syltede perleløg og små kartofler med timian.

 

Langtidsbraiseret velfærdsgris.

Med sprød svær og kraftig rødvinssauce.

 

Det grønne.

Grønkålssalat fra Mor´s have.

Med koldpresset valnøddeolie, æblecider,

glaserede valnødder og granatæbler

 

Årstidens bagte jordskokker som salat.

Med rosmarin, kapersvinagrette, og frisésalat.

 

Vinterkål som kold slaw.

Med årstidens varme krydderier, soltørrede tranebær og saltbagte kerner.

 

Osten og det søde.

2 gode oste med hjemmesylt.

 

Karamelliseret æblekompot med knas og vaniljecreme.

 

Den gode chokoladekage med blød kirsebærgelé og søde kys.

 

Prisen.

Hos os. 375,- / Catering 350,- 

 

Minimum 20 personer.

jacob-kontakt