Velkomstbobler & Hyldeblomst.

Med sprøde snack.

 

Menu.

”Fynsk Rejecocktail”

Syltede fynske hvide asparges.

Med tomatdressing, blød citron, vores koldrøgede laks,

kutterrejer, sprød rug og urter.

 

Langtidstilberedt dansk kalv.

Med urtebagt spidskål, jordskokkecreme og timianbagt gulerod.

Serveret med de nyeste kartofler og kraftig kalvesauce.

2. gang på fad.

 

Citrontærte med brændt guf.

Serveret med vaniljesyltede fynske rabarber, kraftig jordbærsirup.

Dertil hvid chokoladeis og karamelliseret kikseknas.

 

Brødet & smørret.

Bagt på lokal økohvede & luftig brændt smør.

 

Kaffe-te.

Med tomme kulhydrater.

 

Til glasset.

Husets vine samt øl og sodavand.

(Fra start og 7 timer, derefter afregnes efter forbrug)

 

Prisen.

695,- pr. Person.

500,- Børn under 10 år.

Børn under 2 år koster gratis.

 

Natmad.

Biksemad med spejlæg og diverse saucer.

50,- pr. Person.

 

Catering. 350,- for menuen.

Minimum 20 personer.

 

Buffet.

Velkomstbobler & Hyldeblomst.

Med sprøde snack.

 

”Fynsk Rejecocktail”

Syltede fynske hvide asparges.

Med tomatdressing, blød citron, vores koldrøgede laks,

kutterrejer, sprød rug og urter.

 

Buffet.

Langtidstilberedt dansk kalv med urter.

 

Sprød grissebasse med ramsløg og citrus.

 

Serveret med de nyeste kartofler og kraftig kalvesauce.

 

Det grønne.

Spidskålssalat med æbler,

saltbagte kerner og krydderurter.

 

Sprød fennikelsalat med estragon,

god olie, bolchebeder og marineret pære.

 

Fynsk salat med lokale solmodne tomater, god feta,

syltede rødløg, balsamico og frisesalat.

 

Citrontærte med brændt guf.

Serveret med vaniljesyltede fynske rabarber, kraftig jordbærsirup.

Dertil hvid chokoladeis og karamelliseret kikseknas.

 

Brødet.

Bagt på lokal økohvede med pisket urtesmør.

 

Til glasset.

Husets vine samt øl og sodavand.

(Fra start og 7 timer, derefter afregnes efter forbrug)

 

Prisen.

695,- pr. Person.

500,- Børn under 10 år.

Børn under 2 år koster gratis.

 

Natmad.

Biksemad med spejlæg og diverse saucer.

50,- pr. Person.

 

Catering. 350,- for menuen.

Minimum 20 personer.

 

 Bestil på: jacob@eatmosfaere.dk