På årets sidste dag skal både middagen og aftenen være i top.
Nytårsgæsterne skal underholdes og have en vanvittig lækker middag med god vin.
Maden kræver normalvis en masse opmærksomhed og det samme gør dine gæster.
Desværre kan du ikke være til stede to steder på én gang – og det meste af aftenen går derfor oftest med, at du står i køkkenet med et stort kaos.

Alt dette kan du slippe for med mad fra Eatmosfære.

Vi har gjort det nemt, så du kan gøre det lækkert.

 

Menuen:

 

Nytårstorsk fra storebælt med rødbeder fra Brændekilde, syltede sennepskorn, mild peberrod og urter.

 

Modnet 250gram Rib Eye med økologisk selleri, brændte og syltede skalotteløg, kraftig trøffelsauce og saltbagte kartofler.

 

Hvid chokolade fra Callebaut med havtorn, gulerod og marcipan.

 

Vegetarisk/vegansk menu:

 

Porcheret skozonerod med rødbeder fra Brændekilde, syltede sennepskorn, mild peberrod og urter.

 

Hjemmelavet bøf af quinoa og rodfrugter med økologisk selleri, brændte og syltede skalotteløg, fermenteret hvidløg og saltbagte kartofler.

 

Dessert med vegansk chokolade, havtorn, gulerod og marcipan.

 

 

Alle retter er lavet, så du har minimal tid i køkkenet og der medfølger naturligvis en udførlig instruktionsmanual…

 

Menuen kan bestilles på tlf: 24647496
eller på mail: carsten@eatmosfaere.dk

Prisen er kr. 375,- for alle tre retter.

Afhentning og betaling foregår imellem kl. 11:00 og 13:00 d. 31 december på Eatmosfære, Brogårdsvej 90, 5260 Odense S

Tilkøb:

  • Ekstra Rib Eye kr. 95,-

  • Foie Gras “steg selv” 60,-

  • 3 Unika oste med syltede blommer og knækbrød kr. 95,-

  • Friskrevet trøffel kr. 100,- pr. 10gram

OBS:

Vi tilbyder også forretten med unghane istedetfor fisk, blot nævn det ved ved bestilling.

Menuen kan bestilles gluten og lactosefri hvis dette ønskes.