ikon-facebook   ikon-elitesmiley

Godt Nytår 31 december 2017.

 

 

Menuen.

 

Koldrøgede kammuslinger med rogncreme.

Syltede løgskaller, selleri, salturt og urtesalat.

 

Oksemørbrad med svampe i timiansoufle.

Syltede jordskokker, sellericreme med røget fløde

 og karamelliseret løgchutney. Serveret med pommes Anna

 med brunet smør og kraftig rødvinssauce.

 

Hvid chokolade bavaroise med lime

På mazarinbund bagt med kompot af sensommerens blommer.

Serveret med krystalliseret mørk chokolade,

reduceret hindbærsirup, og sprøde flager.  

 

 

Prisen.

375,-

 

Til menuen følger vores gode brød bagt på lokal økohvede

og pisket brændt smør med skyr.

 

 

OBS : Tilkøb og evt. glutenintollerance, skal noteres i kommentarfeltet ved bestilling.

Sådan noteres i kommentarfelt: 1 x ost 2 x foie gras, 1 x glutenfri menu.

 

4 Arla Unika oste med hjemmesylt og knækbrød.

 100,-

 

Foie gras,

Steg selv (Hovedret)

75,-

 

Bestil via bookinglinket senest onsdag d. 27 december.

Det hele afhentes 31.12.2017 mellem kl. 12-14 på eatmosfære,

klargjort og nemt at servere med menuforklaring.

 

LINK TIL BESTILLING.

https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/index/1368/2

 

Vine til menuen. Martin fra Vinspecialisten I Bellinge, har sammensat en lækker vinmenu, den kan købes nede i butikken helt frem til 31/12 Martin øser gerne ud af sin viden om de forskellige vine han har valgt at sætte til dette års menu. 

 

OBS. Pga stor travlhed denne dag, kan vi ikke tage højde for allergener udover glutenintollerance, som skal noteres I kommentarfeltet ved bestilling.

 

 

jacob-kontakt