ikon-facebook   ikon-elitesmiley

Oktober - December.

 

Menu

 

Forret med masser af Umami.

Cremet perlebygotto med efterårets ristede svampe.

Med masser af parmesan, salatbagt og syltet selleri med frisk kørvel.

 

Mellemret.

Letrøget cremet jordskokkesuppe.

Med ristet kammusling, jordskokkechips,

syltede jordskokker og urteolie.

 

Hovedret.

Oksemørbrad med braiserede oksekæber i urtesoufle.

Syltede skorzonerødder, sellericreme og karamelliseret løgchutney.

Serveret med pommes Anna, og kraftig rødvinssauce.

 

Ostene.

3 gode oste

Med chutney af sommerens tomater og hjemmebagt knæk.

 

 

Dessert.

Blomme I Madeira.

Med vanvittig god brownie, sommerens blommer I Madeira,

Blød blommegelé, vaniljeis og sprøde flager.

 

Pris.

3 retter 375,- / ud af huset.350,-

4 retter 425,- / ud af huset 400,-

5 retter 475,- / ud af huset 450,-

 

*********************************

 

Buffet

 

Forret med masser af Umami.

Cremet perlebygotto med efterårets ristede svampe.

Med masser af parmesan, salatbagt og syltet selleri med frisk kørvel.

 

Det varme.

Braiseret oksebryst.

Med æblecider, rødbede og peberrod.

 

Coq au vin.

Af velfærdshane med grov kartoffelkompot og friske krydderurter.

 

Det grønne.

Rodfrugtsalat af bagte farvede gulerødder

med æble-honning vinagrette.

 

Salat af bagte jordskokker.

Med timian, bagte rødbeder og saltbagte græskarkerner.

 

Croudite af fennikel.

Med citrus, frisk estragon, friske æbler og granatkerner.

 

Osten og det søde.

2 modne oste med tomatchutney af sommerens tomater.

 

Vanvittig god brownie

med blød blomme og sprøde flager.

 

Blommetrifli med makroner og vaniljecreme.

 

Brødet.

Vores gode brød på lokal vinterhvede med pisket brændt smør.

 

Pris.

375,- / ud af huset. 350,-

 

alle priser er inkl. moms.

 

 

jacob-kontakt