Oktober-november-december

 

Vores menuer er lavet af de bedste råvarer i sæson på netop denne årstid.

Menuerne skal ses som forslag.

 

3-5 retters menu

 

Vores gode hjemmerøget laks med råsyltede solbær,

peberrodsfløde, urtesalat og sprød rug

 

Torsk med semi dried tomater, oliven, puy-linser og basilikum

 

Langtidsstegt okse med variation over selleri, brændt løg,

saltbagte kartofler og kraftig sauce

 

Udvalg af oste fra Arla Unika med syltede sager og

hjemmelavet knækbrød

 

Eatmosfæres udgave af “Poire Belle Hélène”

Sukkersyltet pære, vanilieis og chokolade

 

Kr. 375,- for 3 retter

Kr 50,- pr. ekstra ret.

 

Buffet

 

Forret

 

Vores gode hjemmerøget laks med råsyltede solbær,

peberrodsfløde, urtesalat og sprød rug

 

Det varme

 

Langtidsstegt okse

 

Honinng/timian-glaceret svinebryst

 

Kraftig rødvinssauce

 

Saltbagte kartofler

 

Det kolde

 

Salat af danske rødkål, friske æbler, saltede mandler og

appelsin-vinaigrette

 

Økologiske saltbagte selleri, syltet selleri og rosenkål

med honning og frisk citron 

 

Det søde

 

Syltet pære med kratig chokoladekage og karamel

 

Karameliseret æble med vanilie-fløde og knaser

 

Kr 250,- for hovedret og dessert

Kr 50,- for forret

Kr. 75,- for tilkøb af 3 Arla Unika oste med syltede sager og

hjemmelavet knækbrød

 

Bestilles på carsten@eatmosfaere.dk