Sommeren 2018

Juni-juli-august.

 

5 retters menu.

Gravet helleflynder med rygeost,

fynsk sommersalat og lokal brøndkarse fra skoven.

 

Kuller med sprød top.

Ærter Francaise, og beurre blanc med urter fra haven.

 

Rosastegt kalvefilet.

Med frikassé af fynske asparges, nye løg og majroer.

Hertil nye kartofler vendt med smør og jus med ramsløg fra haven.

 

3 gode oste med stikkelsbærkompot og økoknæk.

 

Friske sommerbær med mazarin, hvid chokoladeis og creme Anglaise.

 

Brødet.

Bagt på lokal økohvede med luftig urtesmør.

 

Prisen.

3 retter 375,- / catering. 350,-

4 retter 425,- / catering 400,-

5 retter 475,- / catering 450,-

 

Bestil på. jacob@eatmosfaere.dk 

Minimum 20 personer.

 

 

Buffet – Sommeren 2018

Juni-juli-august.

 

Forret.

Gravet helleflynder med rygeost,

fynsk sommersalat og lokal brøndkarse fra skoven.

 

Det varme.

Sprængt kalvespidsbryst med god sovs.

 

Glad sprød gris, fyldt med sommerurter og citrus.

 

Nye kartofler med smør og urter fra haven.

 

Det grønne.

Salat af grillet spidskål med syltede majroer,

og fed vinagrette med sennep og fynsk honning.

 

Cous cous salat med korianderbagte farvede gulerødder,

syltede løg, semidried lokale tomater, sprøde hjerteblade og syrlig dressing.

 

Syltet sommer spidskål med æbler, god olie og citrus.

 

Ostene og det søde.

2 gode oste med stikkelsbærkompot.

 

Friske sommerbær med hvid chokoladecreme og knas.

 

Petit cheesecake med forårets syltede rabarber og brændt marengs.

 

Brødet.

Bagt på lokal økohvede med luftig urtesmør.

 

Prisen.

375,- / catering. 350,-

 

Bestil på. jacob@eatmosfaere.dk 

Minimum 20 personer.

  

Alle priser er inkl. moms.