Bryllupslokaler i Odense på fyn, i de smukkeste omgivelser

 

Beliggenheden er vigtig, når I skal holde jeres romantiske bryllup. Én af de ting, der gør bryllupslokalerne hos Eatmosfære i Odense til noget specielt er beliggenheden.

Kratholmskoven er vores storslåede nabo, og vi har en billedskøn udsigt over Odense Å. Derfor kan I få taget de smukkeste bryllupsbilleder, mens jeres gæster nyder snacks og drinks på vores terrasse.

En bryllupsfest skal være mindeværdig, da det er en stor dag, hvor jeres kærlighed skal hyldes ned til mindste detalje. Det kræver en masse planlægning.

Gør det nemmere for jer selv og book Eatmosfære til at stå for en samlet løsning – vi sørger for at opfylde jeres inderste ønsker.

Hold jeres bryllup på Fyn i fantastiske omgivelser i Odense S

Når I booker Eatmosfære til at stå for jeres bryllupsfest, er det meget vigtigt for os, at I kan føle jer trygge ved hele arrangementet. Derfor er det kun én person, I snakker med, når det drejer sig om jeres ønsker for dagen. Ud fra jeres ønsker sørger vi for mad, personale, pynt m.v.

I samarbejde med jer planlægger vi også bryllupsmenuen. Råvarerne til menuen vil vi primært forsøge at finde på Fyn. Vi lægger vægt på at anvende kvalitetsråvarer med fokus på økologi.

Vores vine udvælger vi nøje, og de vil som udgangspunkt være produceret efter bæredygtige principper.

Lad os stå for jeres bryllupsfest, så I kan koncentrere jer om den store dag, og gøre det til en uforglemmelig oplevelse for jer og jeres gæster.

Vores lokaler til bryllup er hyggelige og romantiske

Bryllupsfesten på Eatmosfære kan holdes i et af vores hyggelige og romantiske lokaler.

Vi har lokaler til både store og små arrangementer.

I kan derfor afholde en lille intim bryllupsfest eller den helt store bryllupsfest hos os – det er op til jer.

  • Store sal har plads til 50 – 110 personer ved runde borde
  • Lille sal har plads til 20 – 44 personer ved runde borde
  • Havestuen kan rumme 20 – 44 personer ved runde borde

Vores festlokaler er også egnede til konfirmationslokaler?

Er du på udkig efter et festlokale til en rund fødselsdag, sølvbryllup, jubilæum, barnedåb, julefrokost eller en konfirmation?

Vores flotte festlokaler, i naturskønne omgivelser, kan danne rammen om alle slags fester, hvor målet er, at dagen skal være uforglemmelig. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan få en snak om din store dag.

Bryllupslokaler på Fyn inklusiv lækker mad og servicering

Vi ved, at et bryllup skal være perfekt. I skal for evigt kunne huske tilbage på dagen med stor glæde. Derfor gør vi alt for at give jer og jeres gæster en romantisk og mindeværdig oplevelse.

Dagen bliver skræddersyet til jer fra A-Z. Vores ubetingede mål er, at jeres bryllupsfest bliver så personlig som overhovedet muligt. Derfor er vi meget fleksible og åbne overfor jeres ønsker:

  • Vil I vies i vores smukke omgivelser?
  • Vil I have taget billeder i vores have eller i skoven?
  • Skal der være fyrværkeri?
  • Har I et ønske, der burde stå her?

Kontakt os uforpligtende og hør mere om bryllupslokaler i Odense S på Fyn

Har I fået lyst til at høre mere om, hvad vi kan gøre for, at jeres bryllupsfest bliver romantisk og uforglemmelig? Så tag endelig fat i os og få en uforpligtende snak. Vi viser naturligvis også meget gerne rundt herude, så I kan se med egne øjne, hvorfor vi mener, at det er den smukkeste beliggenhed i Odense.

Vi kan desuden også hjælpe med firmaarrangementer, catering, mad ud af huset m.m. 

Vi har kunder fra Odense og mange andre steder på Fyn.

Det eneste vi ikke kan tilbyde, er udelukkende udlejning af vores bryllupslokaler. Vores bryllupslokaler kan kun benyttes til et samlet arrangement, hvor vi servicerer med mad, drikkevarer, personale m.v.