Diner transportable og catering i Odense og på hele Fyn – Mad med smag og gode råvarer

Hos Eatmosfære tilbyder vi lækre og attraktive løsninger inden for diner transportable og catering i Odense og på resten af Fyn.

Vi mener, at det er den enkelte kundes ønsker og behov, der er omdrejningspunktet for maden og menuen. Derfor sikrer vi, at kunden altid er i centrum hos os, så maden til den specifikke begivenhed bliver præcis som ønsket.

Vi ved, at maden tit er det, der sætter standarden for et godt arrangement. Vi sikrer, at du får en menu med smag og fokus på de gode råvarer, økologi og dyrevelfærd.

Vores kunder har naturligvis mulighed for selv at være med til at bestemme, præcis hvad der skal serveres til arrangementet.

 

Bestil catering til bryllup, barnedåb, konfirmation eller studenterfest

Bryllup, barnedåb, konfirmation, studenterfest eller noget helt andet? Selv hvis I ikke er mange mennesker, er det tit en fordel at lade andre stå for maden.

Hos Eatmosfære finder du menuer, hvor maden tilberedes med fokus på at få de gode og naturlige smage frem.

Har du særlige ønsker til menuen, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan opfylde de fleste ønsker, og vil med glæde stå for maden til din næste fest. Vi tilbyder blandt andet:

  • Hapsere
  • Grill
  • Buffet
  • Frokost
  • Salater
  • Gourmet
  • Og meget andet

Catering skal bestilles til minimum 20 personer.

Hvis du har andet i tankerne, er du altid velkommen til at ringe – så kan vi sammen finde en løsning.

Diner transportable og catering i Odense og hele Fyn med fokus på gode madoplevelser.

Hos Eatmosfære mener vi ikke, at catering altid skal være buffeter. Derfor tilbyder vi også lækre menuer, hvor alle råvarer udvælges i forhold til, hvad der passer bedst til årstiden.

Vores gourmet catering består af gode fynske råvarer, der sikrer, at din madoplevelse hos os bliver noget helt specielt. Det gælder uanset om du bestiller mad til en fødselsdagsfest, et bryllup eller en konfirmation.

Madstilen hos Eatmosfære er international, med et fokus på det danske folkekøkken.

Vi laver kun mad, som vi selv ville elske at spise, og vi kan levere maden til dig, eller du kan afhente den hos os.

Hvis du ønsker vin til maden, vil denne ligeledes være nøje udvalgt. Vinene vil oftest være produceret efter bæredygtige principper.

Diner transportable – nem kvalitetsmad ud af huset til dig og dine gæster

Vi ved, at det er en tillidssag at få andre til at lave mad til din begivenhed.

Derfor går vi ikke på kompromis med vores mad eller med råvarerne, da vi mener, at det er noget af det vigtigste for enhver anledning.

At få hjælp til maden sikrer dig som vært, at tiden i køkkenet ikke bliver taget fra tiden med dine gæster. Vi har vi stor erfaring med diner transportable til en lang række anledninger – så vi kan også hjælpe med maden til din begivenhed.

Vi fokuserer på at anrette og tilberede maden, så det er nemt at gå til. Tilberedningstiden er derfor kort, og der medfølger naturligvis en god vejledning.

Catering til julefrokost, nytår, påskefrokost og diverse former for fest

Hos Eatmosfære leverer vi catering i Odense og det meste af Fyn.

Vi leverer mad ud af huset til alle anledninger, så du har mulighed for at bestille catering til din næste julefrokost, nytårsaften, påskefrokost eller din næste fest.

Om det er mad til en privat fødselsdagsfest for 20 personer eller et stort bryllup for 100 personer, er vi klar til at levere en velsmagende og lækker menu til dig og dine gæster.

 

Kontakt os og hør nærmere om diner transportable og catering i Odense og på resten af Fyn

Er du interesseret i at høre nærmere om vores mange muligheder for diner transportable.

Vi tilbyder også nytårsmenuer, udlejning af mødelokaler, bryllupslokaler m.m.

Vi tilbyder catering til kunder fra Odense og resten af Fyn.