Eksklusive selskabslokaler og festlokaler i Odense S på Fyn

Hos Eatmosfære har du mulighed for at holde din fest i idylliske omgivelser i vores dejlige festlokaler i Odense S. Vi ligger blot 5 minutters kørsel fra motorvejen ved Hjallese afkørslen.

Vi har udsigt til Odense Å og Kratholmskoven ligger i vores baghave. Vi kan derfor give din fest nogle helt unikke rammer, da hver årstid har sin helt særlige charme hos os.

Skal du holde bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, barnedåb, konfirmation, rund fødselsdag, jubilæum, reception, julefrokost eller andet, skal du bare invitere gæsterne – så sørger vi for resten.

Efter du har booket vores skønne selskabslokaler, holder vi et planlægningsmøde. Dette møde vil være sammen med stedets ejer – Carsten – som efterfølgende vil stå for alt det du har brug for. Du har derfor kun kontakt til én og samme person.

Carsten vil være med i alt lige fra planlægningsmødet til de sidste gæster går hjem. Du kan derfor trygt læne dig tilbage, og nyde festen i fulde drag sammen med dine gæster. Hos os er du i trygge hænder.

Alt er inkluderet til dit festarrangement på Fyn

Hos os er alt samlet under et tag. Alt, hvad du skal gøre, er at komme med dine ønsker til arrangementet og invitere dine gæster. Herefter klarer vi alt det praktiske med mad, vin, blomster, pynt, personale, oprydning m.v.

Vi skræddersyer hver en fest, der bliver afholdt hos os, så det bliver din helt personlige fest. Vi kommer gerne med forslag til f.eks. menuen, men har du allerede en menu i tankerne, er det den, vi laver.

Alle vores menuer bliver primært lavet af fynske kvalitetsråvarer. Vi elsker nemlig lækker mad, og går ikke på kompromis med råvarerne.

Brug for selskabslokaler? Vi har flotte og billige festlokaler og i Odense S på Fyn

Vores priser for leje af vores festlokaler og selskabslokaler inklusiv mad, drikke m.m. varierer alt efter hvilket lokale, der lejes, antallet af gæster og menuen. Vi anbefaler derfor, at i kontakter os, så vi kan tage en snak om jeres ønsker og fest.

Vi har ikke de billigste priser på mad, men absolut heller ikke de dyreste. Til gengæld er du sikker på, at kvaliteten af både mad og service altid er helt i top.

Få en god pris på leje af vores selskabslokaler

Vi har tre forskellige selskabslokaler. Du kan vælge det lokale, der passer bedst til lige præcis din fest. I alle lokaler er der placeret runde borde, som danner en god ramme for, at gæsterne kan snakke sammen.

Prisen for vores selskabslokaler afhænger af, hvilket lokale du vælger, hvor mange gæster der kommer m.m. Kontakt os derfor venligst for at høre om en samlet pris.

Vi udlejer ikke vores lokaler uden mad, personale m.m. Når du lejer hos os, får du glæden af alle vores ydelser i form af god vin, lækker mad, vores eksklusive service m.m.

Vælg et bryllupslokale eller konfirmationslokale i smukke omgivelser

Hvis du er på jagt efter et bryllupslokale eller konfirmationslokaler, som er beliggende i smukke omgivelser, så er Eatmosfære uden tvivl et besøg værd.

Vi har en beliggenhed, hvor det vil være helt naturligt at sætte jeres fotograf i stævne på den store dag.

I kan få taget de mest fantastiske billeder, uanset om det er ved et bryllup eller en konfirmation, alt imens jeres gæster kan hygge med snacks og drinks eller kaffe og kage på vores skønne terrasse.

Kontakt os for at få en snak om vores festlokaler i Odense

Har du brug for flere informationer, spørgsmål, eller ved du allerede nu, at vil du booke os? Så kontakt os på mail eller giv os et kald.

Vi hjælper med alt lige fra catering og mad ud af huset til firmaarrangementer og private dining