Perfekt sted til firmafest eller firmaarrangement i Odense på Fyn

For virksomheder er Eatmosfære i Odense S et oplagt valg til dagskurser, konference-aktiviteter, foredrag, dage med teambuilding og firmafester. Vi har de perfekte rammer til, at I kan udfolde jer efter jeres behov.

Mens I har travlt med jeres aktiviteter, sørger vi for at forkæle jer med, hvad I måtte ønske af lækker mad og drikke.

Fortæl os jeres ønsker og behov til firmaarrangementet eller firmafesten, så overtager vi derfra, og sørger for det hele.

Er dit firma klar til at holde et firmaarrangement, en firmafest, en sommerfest, jubilæumsfest, julefrokost eller noget helt sjette? Så glæd dig til at nyde det hele. Vi skal nok tage os godt af både dig og dine medarbejdere.

Attraktive og billige mødelokaler i Odense inklusiv lækker mad

Få et skræddersyet firmaarrangement i Odense på Fyn

Skal dit firma have en hyggelig dag med et firmaarrangement? Så er Eatmosfære et oplagt valg. Vi har nemlig nogle fantastiske forhold både udendørs og indendørs, der er som skabt til netop dette.

Hos Eatmosfære kan vi skræddersy din fest, så den bliver præcis som I ønsker den. Vi har Kratholmskoven som vores nabo, så der er masser af muligheder for at have teambuilding med på programmet. Vi har f.eks. flere gange afholdt et såkaldt ”nak og æd tema” for virksomheder og andre større selskaber.

I vores have har vi en bålplads, som kan bruges af vores gæster til at lave mad, hvilket kan have stor betydning for at ryste de ansatte godt og grundigt sammen.

Derudover kan Eatmosfære også tilbyde både mødelokaler og festlokaler.

Hold en firmafest i Odense som dine medarbejdere aldrig glemmer

Der er altid en god grund til at holde en fantastisk firmafest for medarbejderne. Det kan være, at de skal rystes sammen i et nyt firma, måske skal I fejre en succes eller en milepæl i har nået?

Det kan også være, at I har haft et temafyldt arrangement hos Eatmosfære hele dagen, som I gerne vil runde af med en storslået firmafest. Uanset hvad kan vi tilbyde jer en fest, som er fyldt med de dejligste smagsoplevelser.

Vi er meget kvalitetsbevidste. Alle anvendte råvarer er altid i den fineste kvalitet og ofte økologiske og bæredygtige. Derfor kan I se frem til indbydende og velsmagende mad.

Vores vine er ligeledes udvalgt efter vores principper om, at de skal være produceret på en bæredygtig måde.

Lad os stå for jeres firmafest, så får I en løsning, der gør det nemt for jer.

Kom med jeres ønsker, så sørger vi for, at I får en uforglemmelig aften, som alle medarbejdere vil snakke om i lang tid efterfølgende. Vi tager naturligvis også højde for eventuelle allergener. Som udgangspunkt er vores sovser f.eks. altid glutenfri og lavet uden mel, så den dermed også kan nydes af folk med glutenintolerance (cøliaki). Vi kan naturligvis også sørge for, at folk med laktoseintolerans også får et fantastisk måltid.

Kontakt os og hør mere om vores firmaarrangementer i Odense på Fyn

Står du for planlægningen af jeres firmaarrangement eller har du fået ansvaret for at skabe årets firmafest? Så gør det nemt for dig selv.

Fortæl os hvad du har i tankerne. Så vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at opfylde dine ønsker for en vellykket dag.

Vi har hjulpet firmaer fra Odense og hele Fyn med at stable gode og hyggelige firmaarrangementer og fester på benene.