Private dining – Lej en kok i Odense eller et andet sted på Fyn

Hos Eatmosfære på Fyn kan du leje en kok og nyde din dag eller aften. Overlad menuen til os, mens du bruger tid sammen med dine gæster i stedet for at stå i køkkenet.

Vi sørger for at tilberede personlige og velsmagende madoplevelser til lige netop dit arrangement uanset, om du skal holde en fødselsdagsfest eller blot ønsker en hyggelig aften med et par gæster.

Ved private dining er det dit hjem, der danner rammen. Her serveres der en række madretter, der er centrum for aftenen, mens du fokuserer på dit selskab. Du slipper for at bruge tid væk fra dine gæster og kan i stedet nyde, at andre tager sig af maden. Eatmosfære tilbyder private dining, hvor du selv bestemmer tempoet for en dejlig aften. Vi sørger naturligvis også for, at køkkenet er fuldstændig rengjort inden vi forlader stedet.

Gør det nemt for dig selv med private dining hjemme

Vil du give dig selv og dit selskab en personlig og fantastisk madoplevelse, men orker du ikke selv at bruge tid i køkkenet? Så har du mulighed for at leje en kok hos Eatmosfære.

Hos os er der ingen hurtigløsninger eller kedelig mad, da vi går ind for at lave mad, som vi selv ville elske at spise.

Hvis du har nogle specielle ønsker til menuen, er du velkommen til at komme med disse. Dine ønsker og præferencer til maden er altid udgangspunktet for os. Vi har altid fokus på kvalitet, økologi og friske fynske råvarer.

Vi tager os ligeledes gerne af vinmenuen samt serverer maden, så du slet ikke skal tænke på noget. Vi garanterer, at du med os får en eksklusiv og hyggelig aften.

Lej en kok for en aften og få fantastiske madoplevelser

For de fleste er maden aftenens omdrejningspunkt – og det mener vi også! Som vært til et selskab har du sandsynligvis gjort dig en masse tanker om, hvad du godt kunne tænke dig at servere for dine gæster.

Hvorfor ikke leje en kok for en aften? Hos os kan du leje en kok til fest, bryllup eller hvad du måtte ønske. Vi sørger for at du og dine gæster får en fantastisk oplevelse med en skræddersyet menu.

Vi brænder for at gøre din aften til en gastronomisk oplevelse, du ikke glemmer.

Bestil en hjemmekok / hjemme-restaurant – det er det nye sort

Private dining er blevet utroligt populært i de senere år. Det er de blandt andet fordi folk ønsker at få en rolig aften i vante omgivelser, kombineret med den hyggelige stemning og lækre mad, man ellers tager på en restaurant for få.

At gå på restaurant er nemlig ikke altid optimalt. Måske har man børn der skal hjem og puttes eller andre ting, der gør en aften i byen til et forjaget udstyrsstykke, hvor man skal nå hjem til et bestemt tidspunkt.

Derfor er en hjemme-restaurant, hvor kokken kommer hjem til dig, den perfekte løsning.

Derfor skal du vælge Eatmosfæres hjemmekok:

  • Vi skræddersyr menuen ud fra dine ønsker
  • Vi står for alt, så du blot kan nyde tiden med dine gæster
  • Vi hjælper med at sammensætte en menu, hvis du har særlige behov
  • Vi kommer hjem til dig og tilbereder samt serverer maden
  • Vi bruger primært fynske råvarer med fokus på økologi
  • Vi sørger for at forlade køkkenet pletfrit

 

Lej en kok på Fyn – Kontakt os og hør mere om mulighederne for private dining

Ønsker du at leje en kok eller høre mere om dine muligheder inden for private dining? Skal du afholde et større arrangement, kan vi også tilbyde leje af bryllupslokaler og festlokaler. Du kan også benytte vores fantastiske lokation til dit næste firmaarrangement.

Vi tilbyder private dining og leje af en kok til kunder fra Odense og resten af Fyn.