Mad ud af huset i Odense og på hele Fyn – kvalitetsmad med fokus på lækre råvarer

Hos Eatmosfære leverer vi mad til diverse begivenheder og arrangementer.

Dog skiller vi os ud fra andre firmaer. Vi laver nemlig udelukkende menuer med fokus på primært at bruge de bedste fynske råvarer samt med et fokus på økologi og bæredygtighed.

Vi elsker at lave god mad, og laver kun mad, som vi selv ville elske at spise. Vi er passionerede omkring det vi laver og mener, at vores kunder fortjener en eksklusiv smagsoplevelse – hvad enten de spiser i vores selskabslokaler eller til private dining derhjemme.

Hvis du ønsker at bestille mad ud af huset, er du velkommen til at kontakte os. Vi laver mad til minimum 20 personer, men du må også meget gerne ringe, hvis du ønsker andet.

Mad ud af huset i Odense og på hele Fyn til bryllup, receptioner, studentergilde, konfirmation mm.

Vi tilbyder mad ud af huset i Odense og på resten af Fyn. Så hvis du skal holde en fest eller et særligt arrangement garanterer vi, at vi gør det nemt for dig at bruge tiden på dine gæster i stedet for i køkkenet. Vi tilbyder bl.a.:

  • Brunch
  • Buffet
  • Receptionsmad
  • Frokostbuffet
  • Pindemadder til fest
  • Fingermad til reception
  • Gourmetmad
  • 3-retters-menu
  • Canapeer til reception
  • Selskabsmad

Vi mener, at maden skal afspejle dig og din fest. Så det er vigtigt for os, at menuen skræddersys til netop dig!

Book lækker festmad ud af huset – mad til fest i Odense og hele Fyn - fokus på det danske folkekøkken

Alt catering og mad ud af huset hos Eatmosfære er tilberedt og anrettet, så det er nemt for dig at gå til. Af hensyn til smagsoplevelsen og madens friskhed samt kvalitet, er der dog nogle dele af menuen, som værten selv skal tilberede.

Vi sørger for, at tilberedningstiden er kort, samt en udførlig vejledning som fortæller, hvad du skal gøre.

Dette sikrer, at du ikke skal bruge en masse tid i køkkenet, som du hellere vil bruge sammen med dine gæster.

Hvis du ønsker at bestille mad ud af huset, har vi mulighed for både at levere maden til dig, eller at du kan komme og hente maden hos os. Dette er naturligvis helt op til dig.

Bestil receptionsmad hos os til din næste begivenhed

Har du brug for mad til din næste reception? Når du skal holde en reception, er det vigtigt, at gæsterne får lidt at spise. Selvom en reception typisk ikke varer længe, er det altid en fordel med en let og flot anrettet receptionsmad til selskabet.

Vi tilbyder en løsning til dig som passer perfekt til det arrangement du skal afholde. Du er velkommen til at ringe til os, så vi kan snakke nærmere om dine ønsker samt finde ud af, hvilken type mad du tænker, at der skal være til receptionen.

Bestil påskefrokost, julefrokost og nytårsmenu ud af huset

Uanset anledning hjælper vi gerne med at gøre dit arrangement til en succes. Vores erfaring og passion omkring madlavning afspejler sig i alle vores menuer. Vi elsker at lave mad, og det mener vi også, at smagen afspejler.

Uanset om du skal bruge påskefrokost, julefrokost eller nytårsmenu ud af huset, så sørger vi for, at den tilpasses dine ønsker og behov.

 

Kontakt os og hør nærmere om mad ud af huset i Odense og på resten af Fyn

Er du på udkig efter mad ud af huset til din næste begivenhed?

Vi tilbyder desuden også udlejning af bryllupslokaler og mødelokaler, selskabslokaler samt muligheden for at leje en kok.

Vi har mange års erfaring med mad ud af huset i Odense og på resten af Fyn.