Menuer & buffet

Se vores forskellige menuer – vi kan natuligvis også skræddersy en menu ud fra dine ønsker

Vores menuer er lavet af de bedste råvarer i sæson på netop denne årstid.

Menuerne skal ses som forslag.

3 – 5 retters menuer:

Januar, Februar, Marts

Rimmet færøsk laks med tørret æggeblomme, sesam og urter

Misogravad kalv med citrusmayo, brændte hasselnødder og bitre salater

 Mørbrad af gris m. variation af rødbede, brændte løg og kraftig sauce med rødbede

Udvalg af gode oste fra Arla Unika med kompot på hyben/havtorn og hjemmelavet knækker

 Trilogi af chokolade, hvid, mælk og mørk

Kr. 375,- for 3 retter

Kr 75,- pr. ekstra ret.

April, Maj, Juni

Grillede fynske, hvide asparges med Hr. Nielsen skinken fra Nr. Søby, sauce Hollandaise og friske urter fra kratholm

Hjemmerøget laks med danske agurker, syrnet fløde og børnehavekarse

Variation af kalv med grønne fynske asparges, spæde gulerødder og sauce blanquette

Udvalg af oste fra Arla Unika med hjemmesylt og sprødt knækbrød

Dessert med rabarber, chokolade og knaser 

Kr. 375,- for 3 retter

Kr 75,- pr. ekstra ret.

Juli, August, September

“Eatmosfæres rejecocktail”
Håndpillede rejer med thousand
Island-mayo, syltede hvide
asparges, grønt fra skoven
Ceviche af kammuslinger med citrus,
saltet agurk, stegt blomkål og røget
fløde og persillebouillon
Oksefilet med rødvinssauce,
pommes rösti med urter, rysteribs og
hokkaido-græskar i variation
Udvalg af oste fra Arla Unika med
hjemmesylt og sprødt knækbrød
Dessert med chokolade,
karamelliseret popcorn, kondenseret
mælk og chokoladesorbet

Kr. 375,- for 3 retter

Kr 75,- pr. ekstra ret.

Oktober, November, December

Vores gode hjemmerøget laks med råsyltede solbær, peberrodsfløde, urtesalat og sprød rug

Torsk med semi dried tomater, oliven, puy-linser og basilikum

Langtidsstegt okse med variation over selleri, brændt løg, saltbagte kartofler og kraftig sauce

Udvalg af oste fra Arla Unika med syltede sager og hjemmelavet knækbrød

Eatmosfæres udgave af “Poire Belle Hélène” Sukkersyltet pære, vanilieis og chokolade

Kr. 375,- for 3 retter

Kr 75,- pr. ekstra ret.

Buffet:

Januar, Februar, Marts

Forret:

Rimmet færøsk laks med tørret æggeblomme, sesam og urter

Det Varme:

Svinemørbrad

Kalvespidsbryst i egen sauce

Ristede kartofler

Salater:

Bagte fynske rødbeder, crudité af beder, gremolata og fennikel

Salat af “brændt” kål med trøffelvinaigrette og brændte hasselnødder

Desserter:

Trilogi af chokolade hvid – lys – mørk

Tærte med lemoncurd og brændt marrengs

 

Kr 275,- for hovedret og dessert

Kr 65,- for forret

Kr. 95,-

for tilkøb af 3 Arla Unika oste med syltede sager og hjemmelavet knækbrød

April, Maj, Juni

Forret:

Hjemmerøget laks med danske agurker, syrnet fløde og børnehavekarse

Det varme:

Kalv med sauce Blanquette

Sprød gris med ramsløg

 Nye danske kartofler med persille

Salater:

Friske fynske asparges med spæde salater, skalotteløg og vinaigrette med mild sennep

Salat med kinaradisser, spøde gulerødder og spæd dansk spinat vendt i ponzu og honning 

Desserter:

 Syltede fynske rabarber med vaniliecreme og knaser

Hvid chokoladecreme med kikseknas og forårets første frugt

Kr 275,- for hovedret og dessert

Kr 65,- for forret

Kr. 95,-

for tilkøb af 3 Arla Unika oste med syltede sager og hjemmelavet knækbrød

 

 

Juli, August, September

Forret:

“Eatmosfæres rejecocktail”
Håndpillede rejer med thousand
Island-mayo, syltede hvide
asparges, grønt fra skoven

 

Det varme:

Oksefilet med rødvinssauce

Farseret unghanebryst med svampe

 Små stegte kartofler med timian og citron

Salater:

Friske fynske asparges med spæde salater, skalotteløg og vinaigrette med mild sennep

Salat med kinaradisser, spøde gulerødder og spæd dansk spinat vendt i ponzu og honning 

Desserter:

 Pannacotta med chokolade, friske bær og karamel

Rødgrød med pisket fløde og knas

Kr 275,- for hovedret og dessert

Kr 65,- for forret

Kr. 95,-

for tilkøb af 3 Arla Unika oste med syltede sager og hjemmelavet knækbrød

 

 

Oktober, November, December

Forret:

Vores gode hjemmerøget laks med råsyltede solbær, peberrodsfløde, urtesalat og sprød rug

Det varme:

Langtidsstegt okse

Honinng/timian-glaceret svinebryst

Kraftig rødvinssauce

Saltbagte kartofler

Salater:

Salat af danske rødkål, friske æbler, saltede mandler og appelsin-vinaigrette

Økologiske saltbagte selleri, syltet selleri og rosenkål med honning og frisk citron

Desserter:

Syltet pære med kratig chokoladekage og karamel

Karameliseret æble med vanilie-fløde og knaser

Kr 275,- for hovedret og dessert

Kr 65,- for forret

Kr. 75,-

for tilkøb af 3 Arla Unika oste med syltede sager og hjemmelavet knækbrød