Veltilberedt og lækker nytårsmenu ud af huset i Odense og hele Fyn

(fås også glutenfri, laktosefri samt vegetarisk)

Bestil nytårsmenuen inden 1. november 2020 og få en flaske gratis bobler

Nytårsaften er forbundet med en masse traditioner. Traditionerne er dog forskellige, idet nogle ønsker at holde et brag af en nytårsfest, mens andre foretrækker en intim og hyggelig form for private dining sammen med venner og familie.

Uanset hvilken form for nytårsaften, du ønsker at holde, kan du blive fri for at bruge den sidste dag på året, på at stresse rundt i køkkenet, inden dine gæster ankommer. Hos Eatmosfære har vi gjort det hele meget nemmere for dig.

Forkæl dig selv, og bestil en nytårsmenu hos os. Så kan du slappe af og nyde d. 31. december. Du kan hygge dig stille og roligt med borddækningen og nytårspynten – så klarer vi resten.

Vi garanterer, at vores nytårsmenu bliver et brag af et festmåltid.

Nytårsmenu 2020

Årets nytårsmenu fra Eatmosfære er lavet af de bedste råvarer fra Danmark.
Retterne er lavet så der mindst muligt arbejde for Jer/dig at lave i eget køkken.

Forret:

Terrin af dansk hummer og fisk fra storebælt med
cremet bisque af pighvar og friske urter.

Hovedret:

Mørbrad af okse og tærte med braiseret okse-spidsbryst.
Hertil trøffelsauce med røget marv samt eatmosfæres Pommes Rösti .

Dessert:

Verdens bedste chokoladekage ”Gateau Marcel” med
parfait af hvid chokolade og rålakrids samt præserverede hindbær.

Pris pr. person 375,-
Emballage og miljøgebyr 25,- pr. kuvert

 

Tilkøb:

Foie Gras – steg selv kr. 60,-
Baerii Caviar 10g kr. 135,-
Udvalg af ost med hjemmesylt og knækbrød 100,-

Pssst – driver du virksomhed og er julefrokosten aflyst?
Så er vores nytårsmenu den perfekte erstatning som personalegave til dine medarbejdere.

Kvalitetsbevidst nytårsmenu ud af huset til 2 personer og op til 500 kuverter

Hos Eatmosfære har vi sammensat et forslag til en nytårsmenu, som du kan bestille og afhente d. 31. december. Uanset om I skal være mange samlet nytårsaften eller være to, der ønsker en udsøgt smagsoplevelse med et kvalitetsbevidst gourmetudtryk er vi klar til at hjælpe.

Lad vores dygtige kok forberede din maden, så du kan læne dig tilbage og selv nyde menuen uden, at du har stået i køkkenet hele dagen.

Vi anbefaler, at du bestiller din nytårsmenu i god tid, så du er sikker på at vi også kan levere til dig.

Mad ud af huset i Odense på Fyn – også for vegetarer

Vi garanterer, at vores mad ud af huset er lavet af de bedste kvalitetsråvarer. Det sikrer, at du får lækker kulinarisk nytårsmenu, som appellerer til alle dine sanser.

Hos Eatmosfære har vi sammensat et forslag til en lækker 3-retters menu. Vi laver naturligvis også gerne små justeringer, hvis du ønsker at få en vegetarisk, laktosefri eller glutenfri nytårsmenu.

Forkæl dine gæster med en gourmet nytårsmenu ud af huset

Vi har sammensat en udsøgt gourmet nytårsmenu ud af huset, hvor vi har kræset for hver en detalje. Den består udelukkende af råvarer, der er friske, velsmagende og sammensat så hver enkelt ret komplimentere hinanden.

Årstiden har sat dagsordenen for smagssammensætningen og det smages tydeligt i menuen.

Slut derfor årets sidste dag af med en delikat gourmetoplevelse samt et måltid med et æstetisk udtryk, der vil kæle for dine.

Benyt dig af nytårs catering og slip for madlavningen nytårsaften

En ting er sikkert, og det er, at årets sidste aften naturligvis skal fejres med manér på alle tænkelige måder. Forberedelserne til nytårsmenuen kan dog slå pusten ud af enhver, ved al dens planlægning, indkøb og tilberedning.

Hvis du ikke selv ønsker at knokle ved komfuret, kan det være en god idé at lægge billet ind på en lækker nytårsmenu fra Eatmosfære. Når du bestiller hos os, skal du kun bruge tid på at afhente den tilberedte mad.

Hjemme i dit eget køkken har du en kort tilberedningstid, da du max. skal bruge 10 minutter på hver ret. Der medfølger en udførlig vejledning til, hvad du skal gøre.

Kontakt os i god tid og hør om vores nytårsmenu ud af huset i Odense og hele Fyn

Har du allerede bestemt dig for at nyde godt af vores nytårsmenu, kan du kontakte os. Ønsker du at vide mere eller har du spørgsmål, du gerne vil have afklaret inden din bestilling, skal du også være velkommen til at ringe til os eller sende os en mail.

Vi er vant til folk med allergener – derfor har vi også mulighed for at tilbyde laktosefri og glutenfri nytårsmenu ud af huset.

Vi ønsker alle vores kunder et rigtig godt nytår – skål!